Запазете вашата индивидуалност
Гледайте на живо хиляди профили
Освободете се от всякакви задръжки
За да разнообразите личния си живот
с най-разкрепостените българи

  
Забравена парола Регистрация

  
 
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ЧАТ ФОРУМ ВИЦОВЕ ВИДЕО ИНТЕРЕСИ ОБЯВИ СЪБИТИЯ VIP ИНТЕРЕСНО
 
           
 Регистрация
Потребителско име


Email
 

Пол
Търся
       

 
Рожденна дата
година       месец      ден
   

Населено място

 
Парола


Потвърди паролата    
 
    
  За да се свържете с потребителите е нужна регистрация
  Условия за използване на сайта - Регистрация на потребител

2.1. За да използва услугите, предоставяни чрез stignime.com, потребителят е длъжен да попълни електронна форма за регистрация и да декларира съгласие с настоящите Общи условия. Ползването на stignime.com от малолетни и нипълнолетни лица е напълно забранено.


2.2. Търговецът си запазва правото да записва IP адреса на потребителя и всякаква друга информация, необходима за неговото идентифициране и възпроизвеждане на изявлението за съгласие с настоящите Общи условия. Търговецът декларира, че данните по предходната алинея няма да бъдат предоставяни на трети лица, с изключение на случаи на официално искане от компетентни органи, досъдебни или съдебни производства по висящ правен спор.


2.3. Потребителят се задължава при регистрацията си да предостави актуални и точни данни относно самоличността и правното си положение, изискуеми в съответната електронна форма за регистрация. Потребителят гарантира, че данните, предоставени при регистрацията са пълни и точни и при промяна ще ги актуализира своевременно. Търговеца има право да заличи регистрацията на всеки потребител, за който се установи, че е предоставил неверни данни.


2.4. При регистрацията си всеки потребител заявява потребителско име и парола, с които ще ползва услугите, предоставяни чрез stignime.com. В случай, че потребителското име вече е заето /има друг потребител с такова име/, той бива незабавно уведомяван, за да посочи ново потребителско име, което е свободно. Потребителят се задължава да не предоставя потребителското име и паролата си за ползване от трети лица. Търговецът не носи отговорност за вреди настъпили за потребителя в резултат от неправомерно използване на потребителското име и паролата му от трети лица.

2.5. Регистрацията на потребител в stignime.com има силата на съгласие за сключване на договор между него и Търговеца. Незабавно след регистрацията си потребителят получава на посочения от него e-mail адрес съобщение, което съдържа потребителското име и паролата му и което представлява потвърждение за сключване на договора.


2.6. Когато абонатът желае да използва някоя от платените услуги, предоставяни чрез stignime.com, той прави конкретна заявка въз основа на сключения между страните договор. За платената заявка се прилагат правилата на настоящите общи условия, доколкото за съответната услуга не е предвидено друго. Търговецът предоставя на потребителя достъп до заявената платена услуга в разумен срок след плащане на цената. 

Пълните условия за използване на сайта

 

© 2010. Всички права запазени. StigniMe.com. Design and Powered by ASPBG 

Сайт за запознанства Видео чат на живо запознанства жени jeni maje мъже двойки dvoiki gadjeta гаджета секс запознанства видео срещи интимни любов zapoznanstva